Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

No kan DU ha sjansen til å spele inn song i Studio....

Kanskje du går med ein draum om å spele inn CD med dine favorittlåtar? Hjå Leiren Studio er det muleg. I Studioet har eg tilgang til fleire tusen songar, der songane kan tilpassast både med tone og tempo.

Spel inn CD med dine favorittartistar

Du kan synge inn songar med dine favorittsongar. I backingmusikken eller "kompet" blir vokalen fjerna eller ein kan ha med kor, slik at du får ein følelse av å vera stjerne for ein dag og spele inn CD med dine favorittsongar. 

Slik gjer du det

Send meg ei melding via Kontaktskjemaet HER og send meg ei liste på den eller dei låtane du ønskjer å spele inn. Eg sender deg melding eller mail tilbake med bekreftelse på låtvalget. Så avtalar vi deretter tid i Leiren Studio. Ikkje nøl med å ta kontakt på telefon for å slå av ein hyggjeleg prat og høyre med meg om eg har tilgang til dei songane som du ønskjer å spele inn.

CD med bilde

Ønskjer du CD-plate med inlay-cover, bilde, tekst osv., så kan eg lage det til også.Perfekt julegåve for den som ønskjer å synge. De kan også kjøpe et "gåvekort", om de har familiemedlem eller ein venn som de ønskjer å spandere Studiotime for.

Pris

Prisen for innspeling av CD er kr. 750,- Det er pris for 1 song, og inkluderar 1 time i studioet, etterarbeid på låta, samt evt.CD-cover og tekst. Ta kontakt for pris på meir enn innspeling av 1 song. 

 

 

 

 

Følg med oss på

Powered by CoalaWeb