×

Merknad

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Artisten Tore Leiren

Tore har over 25 års erfaring som både trubadur/einmannsorkester og dansemusikar, og oppover dei åra har han opptredd ved Bursdagar, Bryllup, Julebord, Dansegallaer, Countryfestivalar, m.m..Han begynte å opptre på et halvprofft marked i 1987, og begynte i bandet, Helge Nyheim's Project, der han spelte keyboards, og sidan den gongen har han alltid vore oppteken med musikk.Når han reiser rundt og opptrer, spelar han alt frå Dansbar Country( Norsk og Amerikansk),som f.eks. Alan Jackson, Brad Paisley, Alabama,Vassendgutane, Steinar Engelbrektson Band( som han var innom som fast bandmedlem frå 2005-2006),Pop og Rock, Swing, "Pubmusikk"( der han KUN brukar gitaren og stemma si). Den største draumen, som no snart er i ferd med å gå i oppfylling er å få gjeve ut sin eigen CD-plate. Den første blir utgjeven digitalt, mest sannsynleg på både Spotify, Wimp og iTunes. Tekstforfattarar er ingen mindre enn Rogeir Haugen og Bjarte Haugen, kjent som dei mest brukte tekstforfattarane til Steinar Engelbrektson Band, og står bl.a. bak den store landeplaga, "På Grunn Av Bagateller".

 

EINMANNSORKESTER/TRUBADUR

Når det gjeld einmannsorkester, så er forskjellen på trubadur og einmannsorkester at ein TRUBADUR brukar som oftast berre gitaren og stemma si, utan "kom"/ playback, medan EINMANNSORKESTER i dag vert rekna som ein person som spelar f.eks. keyboards, syng og har "Singback"/ Komp på PC/ Nettbrett.Tore kan tilby både oppdrag som TRUBADUR på mindre plassar som Pub, Events, Blåtur,m.m....Han spelar alt frå Dansbar Country( Norsk og Amerikansk),som f.eks. Alan JacksonBrad Paisley, Alabama,Vassendgutane, Steinar Engelbrektson Band( som han var innom som fast bandmedlem frå 2005-2006),Pop og Rock, Swing, "Pubmusikk"( der han KUN brukar gitaren og stemma si)Tore pleier å ha med seg komp også, og har det som ein slag kombinasjon med både å bruke Singback og det å spele låtar med kun gitar og sang.

 

 

Det er alltid kjekt å få ei helsing...Har du bilder frå mine speleoppdrag eller vil senda ei helsing, kan du sjølsagt gjera det på mi FACEBOOKSIDE.

 

PLAKAT

Trykk på bildet nedanfor for å laste ned plakat i png-format. Ta kontakt om du ønskjer å laste det ned i andre format....

  

Følg med oss på

Powered by CoalaWeb